Ons team

Jarenlange expertise onder één dak.

BE-inspired by BE-LEGAL

In 1995 werd Advocatenkantoor VELEDE opgericht door advocaten Verherstraeten, Leysen en Deprouw. In de loop der jaren breidde het uit, waarbij het uitgroeide tot een toonaangevend advocatenkantoor in de Kempen.

In 2019 verhuisden wij naar een nieuwe locatie, waarbij tevens het volledige kantoor een grondige facelift kreeg: BE-LEGAL werd geboren. Dezelfde kwaliteitsvolle en professionele service in een moderner jasje. Wij verlenen bijstand in tal van rechtstakken aan ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen, particulieren en overheden.

Ons team van gedreven en enthousiaste advocaten en medewerkers staat garant voor een pragmatische, efficiënte en no-nonsense aanpak.

Ruime ervaring in alle rechtstakken

BE-LEGAL heeft veel ervaring en kan u dus een hoge kwaliteit van uw dossier garanderen. U kan bij ons terecht voor advies over verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, bouwrecht, handels- en vennootschapsrecht, verkeersrecht , familierecht, vastgoedrecht, incasso, strafrecht en contractenrecht.

Professionaliteit gegarandeerd

Onze advocaten vertegenwoordigen cliënten voor de verscheidene Rechtbanken binnen het Vlaamse landschap: Turnhout, Antwerpen, Hasselt, Mechelen, … Een grondige voorbereiding en dossierkennis staan hierbij steeds centraal.

Indien mogelijk trachten wij ook oplossingen te vinden buiten de procedure. Dit gebeurt echter steeds in nauw overleg en samenspraak met de cliënt.

Contacteer ons voor uw dossier. Wacht niet tot het te laat is.